Vesti

Sednica Komisije za žalbe Saveta za štampu biće održana u četvrtak, 29. juna 2017. godine u 18 sati u Pres centru (Knez Mihailova 6, III sprat). Detaljnije >

Novinari i urednici više od 20 vojvođanskih redakcija učestvovali su 12. i 13. juna u Novom Sadu na seminaru, koji su zajednički organizovali Savet Evrope i Savet za štampu. Učesnicima su predstavljene skorašnje presude Evropskog suda koje su se odnosile na zaštitu privatnosti i ličnih podataka, pravo na upotrebu tuđih snimaka i klevetu, kao i odluke Komisije za žalbe u vezi sa ovim problemima.

Detaljnije >

Savet za štampu i Savet Evrope pozivaju vas na seminar za novinare „Sloboda izražavanja, pravo na privatnost i medijska etika“

Hotel Centar, Novi Sad
12. i 13. jun 2017.

Detaljnije >

Sednica Komisije za žalbe Saveta za štampu biće održana u četvrtak, 25. maja 2017. godine u 18 sati u prostorijama Saveta za štampu.

Detaljnije >

Slaviša Lekić, predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije, novi je predsednik Upravnog odbora Saveta za štampu. Lekić je na tom mestu zamenio prethodnog predsednika NUNS - Vukašina Obradovića. Upravni odbor je na sinoć održanoj sedinici za zamenicu predsednika izabrao Zoricu Višnjić, predsednicu UO Lokal presa.

Detaljnije >

27. april 2017.

Detaljnije >

Sednica Komisije za žalbe Saveta za štampu biće održana u četvrtak, 27. aprila u 17 sati u amfiteatru na Fakultetu političkih nauka.

Detaljnije >

Izvršni odbor Nezavisnog udruženja novinara Srbije na sednici održanoj 13.04.2017. godine doneo je odluku da se za člana Upravnog odbora Saveta za štampu, kao predstavnik NUNS-a, imenuje Slaviša Lekić, novoizrabrani predsednik Udruženja.

Detaljnije >

Novinari i urednici više od 20 beogradskh redakcija imali su priliku da se upoznaju sa standardima Saveta Evrope i presudama Evropskog suda za ljudska prava u vezi sa slobodom govora i pravom na privatnost, kao i sa praksom Saveta za štampu, na seminaru koji je održan 5. i 6. aprila u Vrdniku, u organizaciji Saveta Evrope i Saveta za štampu.

Detaljnije >

Sednica Komisije za žalbe Saveta za štampu biće održana u četvrtak, 30. marta 2017.godine u 18 sati u prostorijama Saveta za štampu.

Detaljnije >