Vesti

27. april 2017.

Detaljnije >

Sednica Komisije za žalbe Saveta za štampu biće održana u četvrtak, 27. aprila u 17 sati u amfiteatru na Fakultetu političkih nauka.

Detaljnije >

Izvršni odbor Nezavisnog udruženja novinara Srbije na sednici održanoj 13.04.2017. godine doneo je odluku da se za člana Upravnog odbora Saveta za štampu, kao predstavnik NUNS-a, imenuje Slaviša Lekić, novoizrabrani predsednik Udruženja.

Detaljnije >

Novinari i urednici više od 20 beogradskh redakcija imali su priliku da se upoznaju sa standardima Saveta Evrope i presudama Evropskog suda za ljudska prava u vezi sa slobodom govora i pravom na privatnost, kao i sa praksom Saveta za štampu, na seminaru koji je održan 5. i 6. aprila u Vrdniku, u organizaciji Saveta Evrope i Saveta za štampu.

Detaljnije >

Sednica Komisije za žalbe Saveta za štampu biće održana u četvrtak, 30. marta 2017.godine u 18 sati u prostorijama Saveta za štampu.

Detaljnije >

Savet za štampu i Savet Evrope pozivaju vas na seminar za novinare „Sloboda izražavanja, pravo na privatnost i medijska etika“

Hotel Premier Aqua, Vrdnik
5. i 6. april 2017.

Detaljnije >

Savet za štampu organizovao je na Fakultetu političkih nauka predavanje o standardima Saveta Evrope u vezi sa novinarskom etikom i radu samoregulatornog tela. Predavanje je održano u okviru predmeta „Medijska etika“, a prisustvovalo mu je oko 140 studenata prve godine fakulteta.

Detaljnije >

Vreme: Sreda, 8. mart 2017. godine u 12.30h
Mesto: Slušaonica 1, Fakultet političkih nauka

Detaljnije >

22.02.2017, Press centar UNS-a

Predstavljanje Smernica za primenu Kodeksa novinara Srbije u onlajn okruženju (studija slučaja)
• Đorđe Krivokapić, SHARE fondacija
• Miloš Stojković, advokat

Simulacija rada Komisije za žalbe Saveta za štampu
• Tamara Skrozza, članica Komisije za žalbe
• Petar Jeremić, član Komisije za žalbe

Detaljnije >

Sednica Komisije za žalbe Saveta za štampu biće održana u četvrtak, 23. februara u 18 sati u prostorijama Saveta za štampu.

Detaljnije >