Вести

Седница Комисије за жалбе Савета за штампу биће одржана у четвртак, 25. маја 2017. године у 18 сати у просторијама Савета за штампу.

Детаљније >

Славиша Лекић, председник Независног удружења новинара Србије, нови је председник Управног одбора Савета за штампу. Лекић је на том месту заменио претходног председника НУНС - Вукашина Обрадовића. Управни одбор је на синоћ одржаној сединици за заменицу председника изабрао Зорицу Вишњић, председницу УО Локал преса.

Детаљније >

27. април 2017.

Детаљније >

Седница Комисије за жалбе Савета за штампу биће одржана у четвртак, 27. априла у 17 сати у амфитеатру на Факултету политичких наука.

Детаљније >

Извршни одбор Независног удружења новинара Србије на седници одржаној 13.04.2017. године донео је одлуку да се за члана Управног одбора Савета за штампу, као представник НУНС-а, именује Славиша Лекић, новоизрабрани председник Удружења.

Детаљније >

Новинари и уредници више од 20 београдскх редакција имали су прилику да се упознају са стандардима Савета Европе и пресудама Европског суда за људска права у вези са слободом говора и правом на приватност, као и са праксом Савета за штампу, на семинару који је одржан 5. и 6. априла у Врднику, у организацији Савета Европе и Савета за штампу.

Детаљније >

Седница Комисије за жалбе Савета за штампу биће одржана у четвртак, 30. марта 2017.године у 18 сати у просторијама Савета за штампу.

Детаљније >

Савет за штампу и Савет Европе позивају вас на семинар за новинаре „Слобода изражавања, право на приватност и медијска етика“

Хотел Premier Aqua, Врдник
5. и 6. април 2017.

Детаљније >

Савет за штампу организовао је на Факултету политичких наука предавање о стандардима Савета Европе у вези са новинарском етиком и раду саморегулаторног тела. Предавање је одржано у оквиру предмета „Медијска етика“, а присуствовало му је око 140 студената прве године факултета.

Детаљније >

Време: Среда, 8. март 2017. године у 12.30
Место: Слушаоница 1, Факултет политичких наука

Детаљније >