Вести

Седница Комисије за жалбе Савета за штампу биће одржана у четвртак, 29. јуна 2017. године у 18 сати у Прес центру (Кнез Михаилова 6, III спрат). Детаљније >

Новинари и уредници више од 20 војвођанских редакција учествовали су 12. и 13. јуна у Новом Саду на семинару, који су заједнички организовали Савет Европе и Савет за штампу. Учесницима су представљене скорашње пресуде Европског суда које су се односиле на заштиту приватности и личних података, право на употребу туђих снимака и клевету, као и одлуке Комисије за жалбе у вези са овим проблемима.

Детаљније >

Савет за штампу и Савет Европе позивају вас на семинар за новинаре „Слобода изражавања, право на приватност и медијска етика“

Хотел Центар, Нови Сад
12. и 13. јун 2017.

Детаљније >

Седница Комисије за жалбе Савета за штампу биће одржана у четвртак, 25. маја 2017. године у 18 сати у просторијама Савета за штампу.

Детаљније >

Славиша Лекић, председник Независног удружења новинара Србије, нови је председник Управног одбора Савета за штампу. Лекић је на том месту заменио претходног председника НУНС - Вукашина Обрадовића. Управни одбор је на синоћ одржаној сединици за заменицу председника изабрао Зорицу Вишњић, председницу УО Локал преса.

Детаљније >

27. април 2017.

Детаљније >

Седница Комисије за жалбе Савета за штампу биће одржана у четвртак, 27. априла у 17 сати у амфитеатру на Факултету политичких наука.

Детаљније >

Извршни одбор Независног удружења новинара Србије на седници одржаној 13.04.2017. године донео је одлуку да се за члана Управног одбора Савета за штампу, као представник НУНС-а, именује Славиша Лекић, новоизрабрани председник Удружења.

Детаљније >

Новинари и уредници више од 20 београдскх редакција имали су прилику да се упознају са стандардима Савета Европе и пресудама Европског суда за људска права у вези са слободом говора и правом на приватност, као и са праксом Савета за штампу, на семинару који је одржан 5. и 6. априла у Врднику, у организацији Савета Европе и Савета за штампу.

Детаљније >

Седница Комисије за жалбе Савета за штампу биће одржана у четвртак, 30. марта 2017.године у 18 сати у просторијама Савета за штампу.

Детаљније >